Ambient de matrimoni

Escollir la il.luminació adequada és un pas fonamental en aquest tipus de capçaleres, disposen de LEDs que no admeten canvis de color, per la qual cosa la decisió que prenem serà definitiva un cop instal.lats.

Descripción

El poder de la llum

Escollir la il.luminació adequada és un pas fonamental en aquest tipus de capçaleres, disposen de LEDs que no admeten canvis de color, per la qual cosa la decisió que prenem serà definitiva un cop instal.lats. Generarem una llum decorativa difusa que tindrà molt pes en la composició i en l’ambient de tota la sala, davant la comoditat i l’estil que es vol donar, sobretot quan es tracta d’un espai tan petit com aquest.

Aquest capçal està pensat per guardar el sòcol i quedar en ras amb la paret, i fins i tot dissenyat per integrar les caixes dels endolls de l’habitació en la posició que més em convingui, així que aquí les he orientat verticalment, segons l’estètica dels panells i en els mateixos tons utilitzats en les plaques corresponents. No busqui interruptors per operar les llums del capçal, he optat per simplificar els elements en la part davantera tant com sigui possible, per això he considerat instal lar un únic interruptor de tipus sense fils amb una base magnètica per localitzar fàcilment en qualsevol lloc. En aquest cas s’amaga a la part posterior dels panells, entre la paret i els bastidors, de manera que el seu funcionament és discret i amagat. De totes maneres, en qualsevol moment es pot situar en un altre lloc, fins i tot a l’altre costat de l’habitació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.