Armari a mida amb portes de vidre

Armari a mida amb portes de vidre a totes dues cares

Descripción

Bon dia a tothom. Fa algun temps vaig introduir un armari amb portes de vidre, per a alguns era arriscat, i per als més organitzats, ha demostrat ser un èxit, però no hi ha dubte el sentiment unànime: ens trobem davant d’un final a una espectacular tendència de marca, un espai per exposar i protegir la teva roba. Quan un disseny dóna alguna cosa de què parlar, és un plaer.

Si l’armari amb portes de vidre era una clara aposta pel disseny actual, la pulcritud i l’organització, aquest projecte és un altre gir al concepte de transparència. Em van plantejar la necessitat d’un divisor d’habitació espaiós. Volien portes de vidre, I ho vaig portar al seu màxim exponent. Un armari sense respatller, que disposa de portes a banda i banda que permeten una accessibilitat total quan estàs just a dalt, o per quan acabes de treballar en aquell espai que delimita l’armari amb l’entrada i necessites agafar l’abric abans de sortir a l’exterior. Sabràs en tot moment on és qualsevol peça que necessitis, i he dissenyat la il.luminació per ajudar-te amb això: lateral per il.luminar la caixa de joieria i barres on penjar la roba, i zenital en el cos central aprofitant el disseny de prestatges de vidre per il.luminar-ho tot de dalt a baix.

L’enllumenat interior, estratègicament disposat per obtenir la màxima nitidesa, adquireix una rellevància decorativa encara més gran gràcies al joc de reflexos amb els panells de porta i prestatges. La il.luminació es posiciona emmarcant el mobiliari en les seves vores interiors, equidistant per ambdós costats per aconseguir el major equilibri possible en la distribució de la llum, i totalment regulable en intensitat, no vull que hi hagi sensacions incòmodes d’enlluernament a l’hora d’aixecar-se.

Volia incloure un detall d’elegància i distinció en forma de calaix de doble caixa de joies per oferir una organització encara més acurada i protecció de petits accessoris. És com sentir-se en una joieria quan es tracta del complement ideal.

Un últim detall que els clients em van transmetre dies després d’acabar la instal.lació, combinant amb verdor, tant interior com exterior, l’armari l’integrarà perfectament i serà un element que potenciarà encara més el valor decoratiu de l’armari.

Espero que hagueu gaudit tant com jo amb tots aquests detalls, i que us serveixi d’inspiració.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.