Matalàs NEW CONCEPT

Matalàs Lleida

El matalàs New Concept és un matalàs amb nucli Transpiral TITANIUM de 85kg aconsellat per a persones amb problemes d’esquena o majors de 60 anys.

Termini de lliurament de 10 a 15 dies

Precio: 2.492,00€

Descripción

El nostrematalàs NEW CONCEPT es pot utilitzar sobre llits articulats i sobre llits normals. Disposa de triple protecció (anti àcars, bacteries i moho) i el seu teixit Bubble Fiber està dissenyat per tal de donar una sensació de suavitat i ingravidesa més alta.

La seva capa extra de Viscoextense augmenta l’adaptació del matalàs al nostre cos, aconseguint una superfície de descans més acollidora.

La capa de AIR-TEK (Air Technology), és un dels materials més frescos del mercat i ens permet una ventilació màxima, permanent i higiènica.

Nucli Transpiral Titanium 400 de 85 kg/m3 de densitat amb 187 capçals independents. Permet que l’aire que circula al seu interior formi un microclima perfecte i una transpiració màxima.

La capa extra de Viscoextense, augmenta l’adaptació del matalàs al nostre cos, aconseguint una superfície de descans més acollidora.

  • El seu teixit Bubble Fiber està dissenyat per donar una sensació de suavitat i ingravidesa més alta. Triple tractament: antiàcars, antibacteries i anti moho.
  • La seva capa extra de Viscoextense augmenta l’adaptació del matalàs al nostre cos, aconseguint una superfície de descans més acollidora.
  • La capa de AIR-TEK (Air Technology), és un dels materials més frescos del mercat i ens permet una ventilació màxima, permanent i higiènica.
  • Transpiral Titanium 400. Nucli Transpiral Titanium 400de 85 kg/m3 de densitat amb 187 capçals independents. L’aire que circula a l’interior forma un microclima perfecte i una transpiració màxima.
  • La capa de AIR-TEK (Air Technology), és un dels materials més frescos del mercat i ens permet una ventilació màxima, permanent i higiènica.
  • La capa extra de Viscoextense, augmenta l’adaptació del matalàs al nostre cos, aconseguint una superfície de descans més acollidora.
  • El seu teixit Bubble Fiber està dissenyat per donar una sensació de suavitat i ingravidesa més alta. Triple tractament: antiàcars, antibacteries i anti moho

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.