Dormitori de Matrimoni ÁNGEL

El nostre dormitorio de matrimonio Ángel amb il.lluminació integrada combina el color Haya Gala amb el Blanc per crear una harmonia perfecta.

Termini de lliurament de 30 a 35 dies

Precio: 1.301,00€

Descripción

El dormitori de matrimoni Ángel ens ofereix, amb els seus colors i amb el seu sistema d’il.luminació LED, una harmonia i alta funcionalitat per a la nostra habitació.

 

El seu capçal, seguint el joc dels colors, incorpora il.luminació LED. Això ens permet donar-li un toc funcional al nostre dormitori, ja que permet escollir la posició a mida en el capçal.

Les possibilitats amb aquest sistema d’il.luminació són infinites, ja que podem crear l’ambient ideal per a la nostra habitació. Això és possible ja que ofereix la possibilitat d’escollir la tonalitat del sistema d’enllumenat, depenent de si preferim una llum més freda, càlida o neutra. També ens permet, opcionalment, la possibilitat d’incorporar un control més regulador de la llum a través dels seus polsadors discrets i moderns.

Aquesta habitació de matrimoni, ofereix també, un espai d’emmagatzematge. Aquest espai està situat a la part inferior del nostre llit, en el seu canapè de base elevable. Això ens permet moltes possibilitats organitzatives per emmagatzemar les nostres coses a l’interior. A més, coincideix perfectament amb els colors del dormitori.

La seva base entapissada està dissenyada i fabricada en teixit tridimensional. Gràcies a l’última tecnologia en bases entapissades, permet que l’aire circuli sense obstacles a l’interior del matalàs, la qual cosa repercuteix en ell conservant les mateixes propietats del primer dia.

La composició d’aquesta habitació doble s’acompanya finalment amb dos tauletes de nit de dos calaixos, en la mateixa combinació de tonalitats.

 

Aquesta composició de matrimoni inclou:

-Canapè modern amb sistema elevable i espai d’emmagatzematge

-Conjunt de capçals amb il.luminació LED incorporada

-2 tauletes de nit

 

Les mesures dels elements de la composició són els següents:

-El canapè amb sistema elevable té un llarg de 190cm, un ample de 150cm i una alçada de 30cm.

-El conjunt de capçals tenen un llarg de 280cm, una altura de 120cm i un fons de 50cm

-Les tauletes de nit tenen un llarg de 55cm, una alçada de 47cm i un fons de 40cm

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.