Dormitori de Matrimoni

Els presentem aquest projecte de dormitori de matrimoni abuhardillado amb armari

Descripción

Els principis del disseny

Dieter Rams, famós dissenyador industrial alemany, diu que el bon disseny, fa que un producte sigui útil, és el disseny en la seva mínima expressió. El bon disseny ens ajuda a obtenir un producte de major puresa i senzillesa, sense necessitat d’instruccions, l’objecte mateix ens fa entendre intuïtivament com funciona.

Hola a tots, avui he començat amb aquesta reflexió que sempre tinc en ment. He pensat molt en aquest projecte en particular, per la forma de l’habitació, tipus àtic. En aquesta ocasió, es requeria un disseny molt senzill, sense complicacions, a causa de la por del client per complicacions en el muntatge. Quan el disseny està ben pensat, tots aquests temors desapareixen. Vaig explicar al client a consciència com ens acostaríem al mobiliari de la seva habitació. Va ser adaptar-se a la forma de l’habitació i agrair-li la nostra manera de treballar, tenim un sistema en el qual, si tot està ben mesurat, em permet ajustar les peces amb minuciosa precisió, aprofitant cada racó de la casa, per una forma molt complicada, donant-li la pau de la ment que el que he projectat a la pantalla és exactament el que obtens en la realitat.

He creat un mobiliari per al dormitori que encaixa com una segona pell a les parets, independentment de la seva inclinació. M’he divertit molt jugant amb el muntatge del conjunt i proposant solucions innovadores, com l’armari àtic que es penja a la paret, i no descansa al taulell com es podria esperar. I aquí entrem en el detall que marca la diferència: estar fixat a la paret, em permet que a la seva base una llum il.lumini la tauleta de nit que es troba just a sota. És una resolució òptima de l’espai.

L’escriptori està creat amb taulers encallats per donar més entitat a la forma de L i una millor sensació d’estabilitat. El tuft fa l’ajust perfecte de l’escriptori a qualsevol imperfecció de la paret, i la lleugera retracció de la cama serveix per salvar la taula de vorera. Aquest escriptori serà molt útil en moments en què el teletreball s’està imposant com a forma de vida en alguns sectors, i qualsevol racó de la casa pot ser una zona de treball perfecta si està ben resolt. La combinació en aquesta tauleta de nit amb l’àrea de taula es munta a la perfecció gràcies a la forma en què he compost el conjunt. A l’altre costat del llit, amb la resolució dels armaris golfes cantoners obtinc un ús complet de l’espai d’aquesta habitació.

Rams també diu que el disseny ha de ser consistent en els seus detalls i no deixar res a l’atzar, com veuràs, aquesta és una màxima per al meu equip i jo.

Qui no vol un espai tan còmode com aquest per a la seva habitació?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.