Llit de matrimoni amb il.luminació

El capçal és un dels elements principals del dormitori, tria el més adequat
La composició que he triat és d’elements molt senzills, seguint els desitjos dels clients, però amb una presència imponent gràcies a la il.luminació utilitzada.

Tamaño:197cm x 278cm x 140cm (LxWxH)
Peso:50 kg

Descripción

El capçal és un dels elements principals del dormitori, tria el més adequat

La composició que he triat és d’elements molt senzills, seguint els desitjos dels clients, però amb una presència imponent gràcies a la il.luminació utilitzada.

Aquí entro en un joc de subtileses, es tracta d’insinuar, amagar-se per evitar llums que enlluernin, es tracta de crear l’ambient més còmode possible. I la mateixa cura que tindré amb les llums, la tinc amb la instal.lació: les taules tenen un fals fons per acomodar la instal.lació elèctrica, deixant tot perfectament organitzat. L’interruptor que activa la llum a la tauleta de nit, del tipus capacitiu, es troba discretament i elegantment a la seva superfície superior, a la cantonada més propera al coixí, per tenir-la sempre al seu abast, i té un petit punt de llum que permet situar-la en la foscor. A més de ser elegant, aquest tipus d’interruptor és molt versàtil per a la tauleta de nit, no amb prou feines sobresurt de la superfície i permet la regulació de la llum per aconseguir el nivell d’intensitat més còmode per a l’hora del dia: es pot tenir una llum molt tènue en plena nit o una major intensitat per tenir-la
la llum com a decoració.

La llum led indirecta del capçal pot fer meravelles amb la il.luminació de la nostra llar, i gràcies al disseny de la instal.lació que permet la seva activació per veu, aconsegueixo el confort i aquest toc de màgia que tenen les habitacions més acollidores.

Hi ha moltes maneres d’il.luminar una habitació, però de totes elles, la llum difusa és probablement la millor. Algun motiu especial? La il.luminació difusa és el que trobem a l’exterior, per tant, la il.luminació d’aquest tipus a casa ens dóna una sensació de confort que està menys present en altres sistemes d’il.luminació.
Submergeix-te en la comoditat de la llum.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.