Sofà Chaise Longue FICO

Sofà Chaise Longue FICO

El sofà chaise longue Fico es un sofà amb seients desmuntables i capçals reclinables entapissats en teixits anti-taca i amb una gran varietat de composicions. Sofá modern que ofereix un món de possibilitats a tots els ambients.

PROMOCIÓ A 949€ AMB TELES CEMENTO I PIEDRA

Termini de lliurament de 10 a 15 dies per les teles en promoció
Termini de lliurament de 30 a 35 días per a les altres teles

Precio: 1.139,00€
Tamaño:250cm x 300cm x 100cm (LxWxH)
Peso:80 kg

Descripción

El nostre sofà chaise longue Fico és un sofà amb seients extraïbles i capçals reclinables. Es presenta entapissat amb teixits anti-taca i amb una gran varietat de composicions. És un sofà modern que ofereix un món de possibilitats en tots els ambients.

Fabricada en fusta massissa de pi en la seva estructura i rematada amb tauler de partícules amb capa d’escuma en els seus costats.

El seu mecanisme extraïble de seients ve en una guia de tres posicions que permetrà modular la part inferior del sofà al nostre gust. La profunditat dels seients va des de 54 cm fins a 81 cm; i amb un gruix de 24 cm, ofereixen un còmode seient amb un punt de fermesa.

Els respatllers s’omplen amb fibra buida 100% siliconada, oferint una alta adaptabilitat. Aquests inclouen el mecanisme del capçal reclinable amb 6 posicions (tres cap endavant i tres cap enrere). La seva alçada, des dels seients fins a l’extrem del respatller és de 60 cm i l’alçada total del sofà és de 100 cm.

Entapissat

Disposa d’una tapisseria amb teixit de microfibra resistent i suau de polièster i poliamida. La seva tapisseria disposa d’un recobriment amb productes anti-taca que permet la permanència del color i la textura. La neteja és fàcil, sense necessitat de desenfundar el sofà.

Estructura

El sofà Fico té un marc de fusta massissa de pi, amb una estructura reforçada en els seus costats amb un tauler de partícules de qualitat, que donen al sofà formes úniques en les zones dels braços i en el seu conjunt. La seva capa d’escuma suavitza la superfície i estilitza el seu contorn, resultant en un elegant sofà, amb encoixinat flexible i amb un bonic acabat.

Seients

Els seus seients amb una densitat de 32 quilograms són ferms i resistents amb un material característic per la seva durabilitat i transpirabilitat.

L’escuma està recoberta en fibra buida 100% siliconada, que proporciona suavitat i, a més, elimina punts de pressió en les zones malucs i lumbars, oferint un confort característic a l’hora d’asseure’s.

Els respatllers també estan recoberts de fibra buida de silicona, oferint comoditat que ens ajudarà a descansar parts del nostre cos com l’esquena i la zona cervical.

Mecanismes

Els seus seients compten amb mecanismes de lliscament amb estructura de guia de metall reforçat, això ens ofereix resistència i facilitat de maneig, permetent que els seients lliscin en tres posicions cap endavant i cap enrere. Mentrestant, els caps estan completament reclinables i plegables. D’aquesta manera, proporciona a l’usuari una gran personalització i comoditat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.